Delavnica za obvladovanje stresa

Delavnica: Obvladajte stres

Delavnico vodi Mitja Perat.

Stres občutno skrajšuje življenje in globoko spodkopava njegovo kakovost.

Če se ne bomo pravočasno odzvali, bo japonska beseda karoši (nenadna smrt zaradi stresa) kmalu postala nekaj vsakdanjega. Statistike kažejo, da 43 odstotkov ljudi trpi za boleznimi in motnjami, ki so neposredno povezane s stresom, v zdajšnjih negotovih časih pa se njihov delež še povečuje.

Obvladovanje stresa nikakor ni preprosto, kajti univerzalno zdravilo, ki bi bilo primerno za vse, preprosto ne obstaja, zato se moramo problema lotiti sistemsko. Situacija, ki je za nekoga stresna, utegne biti za nekoga drugega celo razbremenilna.

Delavnica za obvladovanje stresa vam omogoči prepoznati vzroke, ki se skrivajo v ozadju problema, in vas ob pomoči nekaterih načel in postopkov opolnomoči, da življenje vzamete v svoje roke.

 

 

Komu je namenjena

Vsem posameznicam in posameznikom, ki želijo poskrbeti zase in se dolgoročno ukvarjati s tem, da stabilizirajo življenje tako, da bodo lahko uspešno zadovoljevali svoje potrebe na vseh ravneh življenja. Pogoja za udeležbo na delavnici sta polnoletnost in prostovoljna odločitev zanjo.

Kako poteka

Udeležba je možna le z vnaprej plačano kotizacijo. Zadnji rok za plačilo/odjavo je sedem dni pred začetkom delavnice.

Kdaj poteka

Dan in ura

Ob sobotah med 9. in 14. uro. 

Datum 

Na osnovi predhodnega dogovora.

Rok za prijavo

 

Cena

Cena udeležbe na delavnici znaša 179 evrov.

Prijava na delavnico

S prijavo na delavnico soglašate s tako uporabo vaših osebnih podatkov, kot je opisana v Politiki varovanja osebnih podatkov.