Ko se soočimo s prevelikimi težavami in ovirami ali ko se preprosto  želimo bolje poznati in osebnostno zrasti. 

 

 

 

 

Za posameznike

Oblike pomoči, ki so na razpolago v Inštitutu za razvoj človeških virov: 

Psihoterapija

Psihoterapija je zdravljenje s psihološkimi sredstvi. Je prva izbira za zdravljenje izgorelosti.

Namenjena je premagovanju psihičnih težav in težav v medosebnih odnosih, zdravljenju duševnih motenj, ter osebni rasti in spoznavanju sebe.

Psihoterapija je priložnost, da s pomočjo strokovnjaka uspešno odpravite vzroke in simptome duševnih motenj, čustvenih težav in stisk in osebnostno zorite. 

Specializirani smo  za globinsko (razvojno analitično) psihoterapijo s trajnimi rezultati. V inštitutu izvajamo individualno in skupinsko razvojno analitično in analitično psihoterapijo.  

 

 

Izobraževanja - delavnice

Za posameznike organiziramo delavnice, kjer se lahko pogovorijo o problemih, s katerimi se srečujejo v osebnem in poklicnem življenju.

Namenjene so vsem, ki se srečujejo v svojih vsakdanjih odnosih s težavami in dilemami, pa bi se želeli posvetovati o njih.

V delavnicah se bomo pogovarjali o možnih načinih reševanju konkretnih situacij, s katerimi se srečujejo udeleženci delavnic. 

 

 

DELAVNICE

 

 

Medicinska hipnoza

Medicinska hipnoza je kompleksna in izrazito učinkovita psihološka intervencija, za katero je večinoma značilno stanje prijetne sproščenosti, povečane usmerjene pozornosti in sprejemljivosti za sprejemanje izključno tistih sugestij, ki jih klient sprejema po vnaprejšnjem dogovoru s terapevtom medicinske hipnoze.

Med hipnozo človek vedno ohrani zavedanje sebe in okolice, prav tako pa ne pade pod vpliv in ne more izvesti ničesar, lesar nebi bil pripravljen tudi v povsem budnem stanju. Kot tehnika in metoda pomoči, je povsem varna in prijetna tudi za ljudi, ki težko prepustijo nadzor. S pomočjo medicinske hipnoze lahko lajšamo in odpravljamo številne indicirane psihosomatske težave povsem brez stranskih učinkov


 

 

 

TERAPEVTI

 

      NAROČANJE