Delavnica za odpravljanje strahu pred letenjem

Delavnica: LET

Delavnico vodita: Mitja Perat in Aljaž Mezeg.

Kako ob pomoči delavnice LET obvladati strah pred letenjem?

Pri večini primerljivih programov velja za uspeh, če posameznik po opravljenem programu zmore poleteti z letalom. Težava tovrstnih pristopov je v tem, da to ne priča o počutju osebe, ki polet opravi enkrat, in še to v hudi stiski, zatem pa se nikoli več ne vkrca v letalo.

Program LET℠ gradi na dolgoročni uspešnosti. Njegov cilj je, da se posameznik med letom tudi dobro počuti. Delavnica temelji na načelih opolnomočenja, pri čemer si prizadevamo, da bi bilo boljše počutje med poleti tudi dolgoročne narave.

Delavnice so namenjene vsem, ki se srečujete s strahom pred letenjem, tudi tistim, ki zato še nikoli niste sedli v letalo.

 

PROGRAM:

Da bi lahko zadostili potrebam posameznikov, delavnica poteka izključno v mahni skupini.

Delavnica LET poteka v dveh vsebinskih sklopih:

Prvi sklop je vezan na letenje in letalstvo, kjer vas inštruktor letenja, pilot capt. in psiholog Aljaž Mezeg tako seznani z varnostjo pri letenju, kot razkrije mite, ki so povezani z napačnimi predstavami o letenju.

V drugem delu pa vas terapevt medicinske hipnoze Mitja Perat pripravi na let in vas opremi s tehnikami in načini spoprijemanja s strahom pred letenjem. Prednost prve strokovne psihoedukacijske delavnice v Slovenija za odpravo strahu pred letenjem so več kot desetletne izkušnje dela z ljudmi, ki po delavnici uspešno letijo.

Komu je namenjena: 

Delavnice so namenjene vsem, ki se srečujete s strahom pred letenjem, tudi tistim, ki zato še nikoli niste sedli v letalo.

Kako poteka: 

Delavnica bo v soboto med 9. in 14.uro.

Število udeležencev je omejeno na najmanj pet in največ deset.

Kdaj poteka: 

Dan in ura:

Ob sobotah  (09:00 – 14:00)

Datum: 

Sobota 19. oktober 2019

Rok za prijavo: 

15. oktober 2019

Cena:

Cena deavnice znaša 279 Eur. 

Prijava na delavnico

S prijavo na delavnico soglašate s tako uporabo vaših osebnih podatkov, kot je opisana v Politiki varovanja osebnih podatkov.